Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

11e Eva Demaya Wandeltocht

za 17 mrt
11e Eva Demaya Wandeltocht

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren wordt op zaterdag 17 maart voor de elfde maal de Eva Demaya Wandeltocht georganiseerd. De deelnemers hebben de keuze uit vier afstanden: 6, 12, 18 en 24 km. Alle baten van de wandeltocht komen ten goede aan de activiteiten van het Eva Demaya Centrum in Malawi.

De start en finish zijn ingericht in de tropische plantenkas van Fachjan in Honselersdijk. Hier treffen de deelnemers een heerlijk terras tussen de planten, waar men vóór en na de wandeling kan bijpraten en bijkomen onder het genot van een drankje, in tropische sfeer.Ook dit jaar zullen voor de wandelaars aantrekkelijke routes worden uitgezet, goed bewegwijzerd, door het mooie Westland. Alle routes zijn geschikt voor wandelaars en beoefenaars van Nordic Walking. Onderweg is op verschillende plaatsen koffie of thee beschikbaar.
De organisatie streeft ernaar om met alle lopers tezamen de geplande afstand van 7.505 km te wandelen, de afstand van Kwintsheul, waar de stichting Eva Demaya is gevestigd naar Rumphi-West, waar het Eva Demaya Centrum in Malawi staat. Nadere informatie over het Eva Demaya Centrum is te vinden op www.evademaya.nl.
 
Locatie: Fachjan, Harteveldlaan 6, Honselersdijk
Tijd: start tussen 9.00 en 13.00 uur
Inschrijven op de dag zelf. Inschrijven voor de 24 km kan tot 12.00 uur.
Prijs: € 7,50 voor volwassenen en € 3,– voor kinderen t/m 12 jaar.
 

vr 23 mrt
 De dagen worden langer, de lente komt in zicht en het wordt hoog tijd om meer buiten te spelen! Voor het 18e jaar...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS