Archief
WestlandsMediaGroep

WestlandsMediaGroep

Aanklager onderzoekt gedrag zaalvoetballers SV Honselersdijk

De aanklager amateurvoetbal van de KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar het gedrag van zaalvoetballers van SV Honselersdijk rondom de uitwedstrijd bij Texel '94. Dat duel in de eerste divisie A ging afgelopen vrijdag met 6-2 verloren. Wat er precies gebeurde, is nog onduidelijk.

Bij Honselersdijk wordt intern onderzoek gedaan naar de gebeurtenissen, meldt Peter Botman namens de vereniging. Trainer Martijn de Veij van tegenstander Texel '94 werd zaterdagavond op de hoogte gebracht door de KNVB. Volgens hem ging de wedstrijd er sportief aan toe. Hij spreekt ook over een gezellige sfeer achteraf. "Het duurde even voordat de boot kwam, dus bleven de spelers van Honselersdijk een biertje drinken in de kantine. Ze gingen iets luidruchtiger weg dan dat ze aankwamen, maar dat was het."

De Veij sprak ook met de buschauffeur die de Honselse ploeg en de scheidsrechters naar de boot bracht: "Er werden wat dingen geroepen, maar niets ergers dan op een normale vrijdag- of zaterdagavond."

Op last van de landelijk aanklager is de wedstrijd van komende vrijdag tussen Honselersdijk en Leekster Eagles van het programma gehaald.

Categorieen:
Honselersdijk Sport