Archief

Arnold Keijzer te gast bij WOS Radio

Wethouder Arnold Keijzer van Maassluis heeft onlangs aangegeven dat hij na 20 jaar afscheid neemt. Vanochtend was hij te gast in het OchtendMagazine met Jelmer Lelieveld.

In 1998 werd Arnold Keijzer wethouder in de eerste stad aan de Waterweg. De wethouder, die bekend is van onder meer zijn rode sjaal, komt van origine uit Schipluiden.

Nu is Arnold bekend van de politiek, maar dat begon ergens anders zo vertelde hij.



Oud-burgemeester van Maassluis Koos Karssen heeft gedurende 13 jaar samengewerkt met wethouder Keijzer. Ze deelden samen hoogte -en dieptepunten.



Als je in het centrum van Maassluis bent, kan het zo maar zijn dat je de wethouder fietsend tegenkomt. Keijzer is een fervent fietser en in de stad zijn vindt hij het gezellig. Naast fietsen is hij ook geïnteresseerd in honkbal.



Stedelijke ontwikkeling is een van de dossiers van de wethouder. De stad Maassluis heeft in de loop der tijd een transitie doorgemaakt, onder meer in de Burgemeestersbuurt en het Balkon.





Tijdens het programma waren er ook fragmenten te horen van mensen die veel met de wethouder samen hebben gewerkt. Sjoerd Kuijper van PvdA Maassluis had een leuke anekdote over een opmerkelijke briefwisseling.



Na 20 jaar is het dus zo ver en neemt Arnold Keijzer afscheid als wethouder van Maassluis.

Categorieen:
Maassluis Politiek