Archief

Badminton: VELO moet op groot wonder hopen voor halve finale NK

De kans dat Le Credit Sportif VELO zich zal gaan plaatsen voor de halve finale voor een plaats in de finale om het Nederlands Kampioenschap is bijna nihil. Of de Wateringse ploeg moet stunten tegen DKC en winnen met 7-1. Gezien de eerdere uitslagen in de competitie dit jaar lijkt dat onmogelijk. VELO won in de reguliere competitie met 5-3 en in de kampioenspoule eindigde het eerste duel gelijk (4-4).

Op de voorlaatste speeldag van de kampioenspoule kwam koploper AviAir Almere op bezoek in Wateringen. Vooraf was het al een lastige opgave om een stunt uit te halen, want Almere is de te kloppen ploeg. In de voorgaande twee wedstrijden verloor VELO met 7-1 en 6-2.

Aan de Noordweg waren maar twee wedstrijden echt spannend, namelijk de vrouwendubbel van Myke Halkema en Dorien Lups en de vrouwenenkel van Lups. Deze wedstrijden werden in drie games net aan verloren. Het enige winstpunt kwam op naam van Alex Vlaar die zijn herenenkel gemakkelijk won. AviAir Almere vertrok met een 7-1 overwinning bij de uittredend landskampioen.

Categorieen:
Wateringen Sport