Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Carnaval in Poeldijk

do 08 feb t/m zo
11 feb
Carnaval in Poeldijk

In de week van 8 tot en met 11 februari is het feest in Poeldijk, tijdens de carnaval Leutjesdijk geheten. Carnavalsvereniging de Blauwkonters met Prins Mark I, page Debby, jeugdprins Lorenzo en jeugdpage Danielle zijn er klaar voor. Er is een programma voor elk wat wils en van klein tot groot.

Donderdagavond 8 februari is er Bingo avond bij Partycentrum Vrienden aan de Voorstraat. Zaal open vanaf 19.00 uur, het eerste rondje zal om 19.30 gedraaid worden door Prins Mark I en zijn gevolg.
Vrijdagmiddag 9 februari wordt er een bezoek gebracht aan de basisscholen de Nieuweweg en de Westhof. Ook zullen de prijzen voor de leukste etalages worden uitgereikt. Vrijdag avond is het Boerenbal met boerenkapel Glaz en DJ Aron bij Partycentrum Vrienden. De toegang is gratis, aanvang 21.11 uur.
Zaterdag 10 februari is er de Carnavalsoptocht met medewerking van Marchingband Victory. De start is om 13.30 uur vanaf de Leuningjes met aansluitend Kindercarnaval bij Partycentrum Vrienden, een gezellige middag vol muziek en entertainment. Toegang € 1,50.
’s-Avonds wordt het Olympisch Wintercarnaval gevierd. Diverse DJ’s zullen voor de juiste klanken zorgen. Kaarten in de voorverkoop € 6,00 en op de avond zelf aan de deur €10,00.
Zondag 11 februari is er een muzikale middag voor jong en oud, aanvang 12.11 uur bij Partycentrum Vrienden. De toegang is gratis.
 
Locatie: Partycentrum de Vrienden, Voorstraat 71, Poeldijk
Tijden: 8 februari 19.30 uur Bingo avond, 9 februari 21.00 uur Boerenbal, 10 februari 13.30 uur Carnavalsoptocht, aansluitend kindercarnaval, 21.00 uur Olympisch Winter Carnaval, 11 februari 12.11 uur Muzikale middag.
 

za 24 feb
Op zaterdag 24 februari is er een kringloopmarkt in Schipluiden. Men kan rondsnuffelen tussen allerlei...
di 13 mrt
Dinsdag 13 maart is het Radiodebat van WOS Radio en Radio West in café de Witte in 's-Gravenzande. Een uur lang...
wo 14 mrt
Woensdag 14 maart is het Radiodebat van WOS Radio en Radio Rijnmond in café De Waker in Maassluis. Een uur lang...
do 15 mrt
Donderdag 15 maart is het Radiodebat van WOS Radio in café Delfland in Den Hoorn. Een uur lang worden stellingen...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS