Archief

Coop in de race voor supermarkt Kwintsheul

Koornneef Retailgroep voert gesprekken met supermarktketen Coop over het eventueel vestigen van een filiaal in Kwintsheul. Dat blijkt uit navraag van WOS Media. Ook andere partijen zouden in gesprek zijn met Koornneef. Een van die partijen is mogelijk Spar, waarvan de directeur geen uitspraken daarover zegt te willen doen.

Er zijn ook tal van ketens die niet met Koornneef in gesprek zijn over een vestiging in 'de Heul'. Zo zeggen Albert Heijn, Hoogvliet, Plus, Lidl en MCD desgevraagd, dat zij momenteel niet praten met Koornneef. MCD heeft in een eerder stadium wel gesprekken gevoerd, maar zegt er niet uit te zijn gekomen met Koornneef.



Een woordvoerder van Koornneef liet eerder al weten in gesprek te zijn met meerdere partijen, maar wil er verder niets over kwijt. De vorige supermarkt, een Albert Heijn, is vijf jaar geleden afgebrand en de Heulenaren zitten al lange tijd te azen op een nieuwe super, inclusief geldautomaat. Vorige maand werd er nog door inwoners actie gevoerd in het dorp voor de komst van een nieuwe supermarkt.

Categorieen:
Economie