Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Evenementen

Kom in de Kas Westland 2017Lees verder

WOS Radio volgt de eindexamens op de voet

Het was woensdag 15 juni een spannende dag voor eindexamenleerlingen, want de uitslagen werden bekend. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging langs bij ISW Irenestraat in Poeldijk.

Verslaggever Bjorn van Velden ging langs bij de Dalton en ISW Hogeland in Naaldwijk en bij ISW Gasthuislaan en ISW Sweelicklaan in 's-Gravenzande. 


Lees verder

WOS 100

Ook dit jaar is er weer de lijst der lijsten, de WOS 100.
Lees verder

WOS Plein 2017

Het WOS Plein zit er weer op. Vier dagen lang stonden we met een groot  podium midden in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk. Bands, singer-songwriters, modeshows, spijkerbroek-hangen, live radio, prijzen, DJ's, Twister en heel veel gezelligheid.
 
 

Lees verder

Westlandse Ride


WOS Radio en WOS TV doen 24 uur lang live verslag van de Westlandse Ride!
Lees verder

Kom in de Kas op WOS Radio


Ook dit jaar is WOS Radio weer aanwezig bij ‘Kom in de Kas’. Op zaterdag 1 en zondag 2 april komen onze radio-uitzendingen live vanuit LevoPlant in Honselersdijk. 

Lees verder

Jelger de Goochelaar en de Gouden Paprika


Een bezoekje aan het museum met zijn neefje Egbert loopt voor Jelger de goochelaar anders af dan verwacht. Jelger wordt gevraagd om het nieuwe pronkstuk van het museum, de gouden paprika, te onthullen. 
Lees verder

Sportprijzen 2016De Westlandse Sportprijzen 2016 bestaan uit 6 categorieën waarvoor Westlandse sporters zijn genomineerd. De categorieën zijn: beste sportteam, beste sportvrouw, beste sportman, grootste sporttalent, beste G-sporter en beste sportcoach. De genomineerden van deze 6 categorieën verrassen we op WOS TV met hun nominatie. Vanaf vrijdagavond 3 februari kun je kijken naar een verslag van het gala.

Lees verder

WOS Plein


WOS Media presenteert: Het WOS Media Plein

De feestweek van Naaldwijk is in volle gang. WOS Media met een groot podium middenin winkelcentrum De Tuinen. Het plein staat dit jaar geheel in het teken van media.

Lees verder

Westlandse Sportprijzen


Tijdens een gala-avond in het Heulse Quintus-complex zijn donderdagavond zeven Westlandse sportprijzen 2014 uitgereikt.
Lees verder

WOS Westland Marathon


De WOS Westland Marathon is in ere hersteld ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van Maassluis. De WOS Westland Marathon werd tussen 1969 en 1997 jaarlijks georganiseerd.

Lees verder

Westlandse Sportprijzen 2012

De winnaars van de Westlandse Sportprijzen 2012 worden op donderdag  21 februari bekend gemaakt tijdens het  jaarlijkse sportgala. Iedereen die betrokken is bij sportactiviteiten is op deze avond welkom, waarbij burgemeester Van der Tak en sportwethouder El Mokaddem de prijzen zullen uitreiken.
Lees verder

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS