FC 's-Gravenzande wint Pierre van Zinnen Memorial

FC 's-Gravenzande heeft de finale van de Pierre van Zinnen Memorial gewonnen. Streekgenoot Verburch werd op het veld van het organiserende Full Speed met 6-2 verslagen.

Yuri Westhoff opende na iets meer dan een kwart wedstrijd de score. Tien minuten later wam Verburch langszij dankzij een treffer van Wesley Vollebregt. Nog voor de pauze kwam FC 's-Gravenzande wederom op voorsprong. Rob Klop was de maker van het doelpunt.

Na de doelwisseling scoorde Vollebregt al snel zijn tweede treffer en was de stand weer gelijk: 2-2. Na deze treffer besliste FC 's-Gravenzande de wedstrijd. Roy Vermolen, Patrick Triep en twee maal Westhoff bepaalden de eindstand op 6-2.

FC 's-Gravenzande bereikte de finale door poulewinnaar te worden met Full Speed en DHL als tegenstander. Verburch bereikte de finale door eerste in de poule te worden met Schipluiden en Delft als tegenstander.