Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

FORZA! en GroenLinks treden steeds vaker naar buiten

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 11 september 2017 16:21

Foto: Raoul Kleijwegt en Bea Scheurwater


De twee nieuwkomers in de Maassluise politiek, FORZA! en GroenLinks, presenteren zich steeds meer naar buiten toe. Regelmatig verschijnen er columns en meningen op lokale websites en sociale media. Waar FORZA! zich vooral in wil zetten voor een meer directe democratie en tegen islamisering, houdt GroenLinks zich voornamelijk bezig met meer goedkope woningen en behoud van het groen in de stad.

Bea Scheurwater wil de lijst gaan trekken voor FORZA! (wat staat voor Fortuynistische Oproep voor een Realistische en Zakelijke Aanpak), maar is er nog niet zeker van dat de partij ook mee gaat doen aan de verkiezingen in maart volgend jaar. Ze wil eerst genoeg steunverklaringen krijgen, voordat ze met een programma komt. Wel schrijft ze regelmatig columns voor een lokale site waaruit haar zienswijze blijkt.

 
De Maassluise afdeling van GroenLinks staat vooralsnog onder leiding van Raoul Kleijwegt. Zijn partij gaat binnenkort in diverse zaaltjes gesprekken voeren met mogelijk kandidaten voor het raadslidmaatschap. Op 28 oktober moet bekend worden wie de fractievoorzitter wordt en wie er op de lijst komt te staan. Ook wordt dan het programma bekend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS