Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gemeenteraad steunt samenwerking SC Monster en MLTV'90

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 19 april 2017 02:02

Foto: Fred van der Ende


De wens van voetbalvereniging SC Monster en tennisclub MLTV '90 om samen een nieuwe complex te bouwen, krijgt de volle steun van de Westlandse gemeenteraad. Er komt geld beschikbaar om een externe begeleider in de arm te nemen om zo'n plan vorm te geven. Daarbij wordt ook nadrukkelijk aan deelname van andere Monsterse verenigingen gedacht.

De voetbal- en de tennisclub zijn een half jaar geleden het gesprek met elkaar aangegaan. Een van de wensen is een vrij hoge tribune, waarbij aan de ene kant naar voetbal kan worden gekeken en aan de andere kant naar tennis. Dat beeld schetste voorzitter Joop Bruers van SC Monster dinsdagavond als inspreker in de raadsvergadering.

De motie die was ingediend door de fracties van VVD, GBW, CDA, Westland Verstandig, GroenLinks, PvdA en D66 werd toegelicht door raadslid Geraldine van der Knaap van de VVD. Het plan komt als geroepen, mede in het licht van de voorgenomen bouw van 1.500 woningen in Monster-Noord, onderstreepte Van der Knaap.

Sportwethouder Mohamed El Mokaddem nam de motie over en beschouwt het initiatief van de voetbal- en de tennisclub als "eerste stap op de weg naar een totaalvisie voor de sportontwikkelingen in Monster".


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS