Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hard werken om Zomerbloemententoonstelling op tijd af te krijgen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 6 september 2017 16:31

Foto: Diana de Bruijn


Er wordt woensdag keihard gewerkt om de Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk af te krijgen voor de opening donderdag. De puntjes worden op de i gezet, zodat bezoekers de komende dagen kunnen genieten van de mooiste bloemen, kunst en muziek.

Het thema van de tentoonstelling dit jaar sluit aan op dat van de Open Monumentendag, die ook dit weekend plaatsvindt: Boeren, Burgers en Buitenlui, of eigenlijk meer de zaken die erbij horen, ons erfgoed. Zo wordt het Sinterklaasfeest uitgebeeld, maar ook de Nijmeegse Vierdaagse en de jaarlijkse Lintjesregen.

Voor de kwekers van de gebruikte bloemen is woensdag eveneens een spannende dag, want een jury met bloemenkenners uit heel het land beoordeelt 's avonds de kwaliteit van de ruikers. De dag erna zijn de toegewezen beoordelingen voor iedereen te zien, want dan gaat de tentoonstelling open voor publiek.

Wie zelf zijn oordeel over de kunstige werkjes wil geven, heeft tot en met zondag de tijd. Dan komt er weer een einde aan al dat moois.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS