Archief

Het OchtendMagazine: Lied over Harold de Duivenman en Galgebrug weer open

Op deze koude vrijdagmorgen hadden we het in het OchtendMagazine op WOS Radio over de invloed van de wegwerkzaamheden aan de Galgeweg op Tuincentrum De Carlton, ondervroegen we Harold over een lied dat over hem is gemaakt en hadden we het met Merel Kester van Op Hodenpijl over het 'volle maanritueel'.

De invloed van de wegwerkzaamheden voor Tuincentrum De Carlton

Na maandenlange werkzaamheden gaat vanmiddag om 17.00 uur de Galgebrug weer open. De brug ligt in de Galgeweg (N467), een belangrijke en drukke verkeersader tussen Naaldwijk en 's-Gravenzande. Tuincentrum De Carlton ligt in de buurt van de wegwerkzaamheden en daarom belden wij met eigenaar Marcel Koene over wat voor invloed de wegwerkzaamheden hebben gehad op het tuincentrum.



Een lied over Harold de Duivenman?

Uit betrouwbare bron hebben wij bij de WOS vernomen dat er ooit een lied is gemaakt over Harold de Duivenman. Wat heeft Harold daar zelf over te zeggen?

Verder natuurlijk ook naar de orde van de dag: de duivensport! Hoe werkt een duivenveiling precies? Harold legde het ons uit.



Ervaar de energie van de maan met het 'Volle maanritueel' bij Op Hodenpijl

Merel Kester vertelde ons vanmorgen wat er de komende tijd allemaal te beleven valt bij Op Hodenpijl. Een wel hele bijzondere activiteit: het 'Volle maanritueel'. Het vollemaanritueel is in de Yurt, een tradionele mongoolse tent. In de Yurt start je met een meditatie, daarna ga je naar buiten en beleef je de stilte in het prachtige gebied rond Hoeve Levenslust.