Archief
Benjamin Hofland

Benjamin Hofland

Hofland lijsttrekker D66 Westland

De leden van D66 Westland hebben Benjamin Hofland dinsdagavond unaniem gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Naaldwijker Hofland (26 ) werkt als leraar geschiedenis en maatschappijleer aan de Lentiz Dalton Mavo en het Groene Lyceum. Sinds 2014 is hij als steunraadslid actief in een aantal commissies en werkgroepen.

Hofland, die de enige kandidaat was, zegt in een reactie: "Ik ben trots en vereerd dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om hun lijsttrekker te mogen zijn. Ik kijk ernaar uit om tijdens de verkiezingen een verfrissend en jong geluid te laten horen en te laten zien dat politiek niet alleen voor oude grijze mannen is!"

De vorige lijsttrekker en tevens de huidige fractievoorzitter, Tamara van Riet, maakte halverwege mei bekend niet meer terug te willen keren in de Westlandse gemeenteraad. De volgende raadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.



Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen mee willen doen met de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat aanvoeren.

Categorieen:
Westland Algemeen