VELO TV

VELO TV

In beeld: VVV-Venlo verslaat VELO met 0-8

Ruim 500 toeschouwers kwamen zaterdagmiddag af op de oefenwedstrijd tussen VVV-Venlo en VELO. Het was de Wateringers niet gegund een doelpunt te maken tegen de aanstaande eredivisionist. De Limburgers wonnen namelijk met 0-8.

Zeker in de eerste helft moest VELO zich beperken tot verdedigen en kwam zelf nauwelijks aan aanvallen toe. Terry Antonis, Jerold Promes, Ralf Seuntjens, Hans Nunoo Sarpei en Vito van Crooij zetten de ruststand op 0-5.

In het begin van de tweede helft kwam het eerste gevaar van VELO, maar de diep gestuurde Abbes Rahmoune zag zijn lob net over het doel gaan. Ralf Seuntjens bepaalde vervolgens namens VVV-Venlo met drie doelpunten de eindscore: 0-8. VELO had in de 84e minuut nog wel een kans om de eer te redden, maar de inzet van Roël van der Valk kon nog net worden gekeerd door de doelman van VVV-Venlo.

Zie hieronder beelden van de wedstrijddag, gemaakt door VELO TV.