Archief

In het Ochtendmagazine: Cor Spruijt over het voorkomen van inbraken en inbraak bij Excelsior Maassluis

In het Ochtendmagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over het overleden Westlands raadslid Leo Geubbels en belden we met politiewoordvoerder Cor Spruijt over hoe je het beste kan voorkomen dat er in de herfstvakantie bij jou wordt ingebroken.

Cor Spruijt over de risico's die de herfstvakantie met zich mee brengt

Normaal hebben we het met Cor Spruijt altijd direct over incidenten en overvallen en dergelijke, maar vandaag niet. Vandaag hadden we het over de herfstvakantie en de risico's die de vakantie met zich mee brengt. Dagjes uit, vakanties, het is allemaal heel erg leuk totdat je terug komt in een huis waarin is ingebroken. Cor legde ons uit hoe je het beste kan voorkomen dat er bij jou thuis wordt ingebroken.



Playstations en games gestolen bij Excelsior Maassluis

Voetbalvereniging Excelsior Maassluis heeft in de nacht van zondag op maandag bezoek gehad van het inbrekersgilde. De dader of daders gingen zeer gericht te werk: ze hadden het voorzien op de twee Playstations en bijbehorende games.



Westlands raadslid Leo Geubbels overleden

Het Westlandse gemeenteraadslid Leo Geubbels (62), die al geruime tijd ziek was, is zondagochtend in zijn slaap overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. Honselersdijker Geubbels was raadslid voor de fractie van Westland Verstandig. Eerder maakte hij gedurende zeven jaar deel uit van de fractie GemeenteBelang Westland. Wegens verschil van inzicht met de toenmalige fractieleiding, stapte hij in het najaar van 2011 samen met zijn Lierse collega Leo Boekestijn op.



Regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Het is nog steeds niet bekend wat de vissterfte in Maassluis heeft veroorzaakt. Wat denk jij dat de reden is?