Archief

In het OchtendMagazine: De eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld in De Naald

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen met Kate van Elswijk over de nieuwe bijzondere film die binnenkort in WestlandTheater De Naald wordt gedraaid en bespraken we de politiecontrole op fietsverlichting in verband met de nieuwe poll.

In december in WestlandTheater De Naald: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld

Elke woensdag bellen we met Kate van Elswijk. Zij brengt ons op de hoogte van de planning bij WestlandTheater De Naald. Ook deze week belooft weer een volle en drukke week te worden bij het Theater. Zo staat vrijdag Harrie Jekkers op het podium met 'Later is al Lang Begonnen en Vroeger Komt Nog 1 Keer Terug'. In december de TOPfilm Loving Vincent gedraaid, een film over de mysterieuze dood van Vincent van Gogh. Het is de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.



'Fietsers, zorg dat je verlichting hebt!'

De dagen worden korter en met name 's morgens blijft het langer donker. Daarom is de politie dinsdagochtend op de Kruisbroekweg in Naaldwijk gestart met een verlichtingscontrole bij fietsers die richting werk of school rijden. Deze controles zullen de komende tijd geregeld terugkomen op verschillende plaatsen in de regio.



Waar en wanneer zet Sinterklaas voet aan wal?

Wat vonden wij vroeger van de komst van Sinterklaas? We bespraken het in het OchtendMagazine, want zeer binnenkort zal Sinterklaas weer zijn intrede doen in Nederland. Spannend!



Boortoren op Molenslag

Het uitzicht van de bewoners aan de Aalscholver en Rijnweg in Monster gaat er binnenkort heel anders uit zien. Op het veldje voor hun huis, een voormalige gaswinningslocatie van NAM, komt namelijk een boortoren te staan. Uit recent onderzoek blijkt dat er nog steeds wat gas uit de vroegere put lekt. Geen grote hoeveelheden, maar toch...



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Zoals we besproken hadden in het OchtendMagazine, worden er steeds meer controles uitgevoerd door de politie op fietsverlichting. Zorg jij daarom nu ook voor een goede verlichting op je fiets, of zorgde je daar altijd al voor?

Categorieen:
Monster Naaldwijk Algemeen