Archief

In het OchtendMagazine: de laatste werkdag van Hildo Göbel!

Vanmorgen hadden we een wel heel bijzonder OchtendMagazine. Het is namelijk vandaag Hildo Göbel zijn laatste werkdag bij de WOS. Er kwamen veel luisteraars, collega's en partners vanmorgen naar de studio.

Heleen Verduijn te gast tijdens Hildo zijn laatste dag

Het was vanmorgen een drukke bedoening de de WOS studio vanwege Hildo zijn laatste werkdag. Zo kwam ook Heleen Verduijn langs die ons allemaal verraste met een heerlijke 'boswachter gezocht' taart.



Harold De Duivenman te gast tijdens Hildo zijn laatste dag

Op de laatste werkdag van Hildo Göbel bij de WOS was er één gast waarvan we al hoopte dat die langs zou komen, namelijk Harold de Duivenman! Terwijl Hildo een serieus item wilde bespreken kwam Harold gezellig binnenlopen...



Merel Kester over de planning bij OpHodenpijl

Ondanks de drukte van vanmorgen belden we natuurlijk gewoon nog met Merel Kester van OpHodenpijl. Merel vertelde ons alles over wat er binnenkort te doen valt bij OpHodenpijl. Zo komt er bijvoorbeeld een reïncarnatietherapeut...



Bedankje voor Hildo van een trouwe fan

Vanmorgen vroeg kwam er ook een trouwe fan langs om Hildo te bedanken voor wat hij allemaal gedaan heeft tijdens het OchtendMagazine.



Afscheidsspeech van Hildo Göbel

Het laatste OchtendMagazine van Hildo zit erop. Natuurlijk kon hij niet zomaar de studio verlaten, dus had hij een mooie afscheidsspeech voorbereid.







Categorieen:
Algemeen