Archief

In het Ochtendmagazine: De planning bij WestlandTheater de Naald en uitdelen gratis regentonnen niet zo'n succes

In het Ochtendmagazine op WOS radio hadden we het vanmorgen onder andere over de Coming Out dag vandaag en belden we met Kate van Elswijk over activiteiten bij WestlandTheater de Naald.

Kate van Elswijk over het programma van WestlandTheater de Naald

Elke woensdag bellen we met Kate van Elswijk over de planning bij Westland Theater de Naald. Voor nu bereidt het Westland Theater zich voor op de herfstvakantie volgende week. Er staan vooral veel films op het programma tijdens de herfstvakantie. Deze week zijn er veel theatervoorstellingen. Zo is er donderdag Tina de Musical en vrijdag is er de oudejaarsconference met Dolf Jansen en Louise Korthals!

Kortom, er is weer genoeg te doen in WestlandTheater de Naald. Voor meer informatie kan je terecht bij de WOS Agenda of op de website westlandtheater.nl



Scheve gezichten bij uitdelen gratis regentonnen

Het uitdelen van gratis regentonnen dinsdagmorgen in De Lier ging niet geheel vlekkeloos. Alleen Westlanders die zich vooraf hadden aangemeld, kregen een ton mee. Liefhebbers zonder aanmelding waren daar pissig over.



Werkstraf van 180 uur na fataal fietsongeluk

Het Openbaar Ministerie (OM) eist 180 uur werkstraf tegen een 21-jarige man uit Delft. Vorig jaar juli botste hij in Maasland met zijn racefiets frontaal op een 80-jarige tegenligger. Volgens het OM had de racefietser te weinig ruimte gelaten voor tegenliggers en daarmee onvoldoende rekening gehouden met de verkeerssituatie ter plekke.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Het is vandaag Coming Out Day! Bij verschillende gemeentehuizen, -kantoren en andere locaties in het Westland hangen daarom vandaag regenboogvlaggen. Denk jij dat het nodig is om hier extra aandacht aan te besteden?