Archief

In het OchtendMagazine: Drekrees in aantocht en spanning op de Tourmalet

In het OchtendMagazine sprak Stefan Stolk, organisator van de Drekrees, over de komende editie. Zondag 26 augustus strijden 299 deelnemers om de titel in de Midden-Delflandse polders. De inschrijving start al over twee dagen.



Team Westland


Elke ochtend blikken we met Rob Veenman en Alphons de Wit vooruit op de dag dat Team Westland de Tourmalet gaat beklimmen. Die dag is morgen, woensdag 20 juni. Rob sprak de afgelopen dagen met enkele deelnemers en merkte bij sommigen lichte spanning, voornamelijk voor het emotionele gedeelte.



Nieuwe plaat voor Harvest Road-gitarist

De Maasdijkse band Harvest Road zit nog steeds zonder zanger en wacht hierdoor nog op een doorstart. Dat betekent niet dat de bandleden stilzitten. Jeroen Voogt (gitarist) plaatste zondag op Youtube een clip van zijn zelf geproduceerde plaat 'Love You More', met zang van de Amerikaanse Lola Rhodes. Een iets ander genre dan we gewend zijn van zijn band.



Stichting Buddy Netwerk zoekt buddy's

Buddy Netwerk is een organisatie die zich onder andere inzet voor de ondersteuning van volwassenen en kinderen met een chronische en/of levensbedreigende ziekte. Voor die ondersteuning is de stichting op zoek naar zogeheten buddy's.



Tunneldoseren werkt niet

Het afsluiten van enkele rijbanen in de Ketheltunnel heeft nauwelijks effect op de filevorming volgens wegbeheerder Rijkswaterstaat. Het afsluiten van de rijbanen bij filevorming op de A4, dat tunneldoseren heet, zorgt bij veel weggebruikers voor onbegrip, maar wordt juist gedaan voor de veiligheid. Maurijn van Witsen, woordvoerder bij Rijkswaterstaat, legt het uit.



Poll

Over twee dagen start de inschrijving voor de Drekrees. Lijkt het je wat om deel te nemen?