Archief

In het OchtendMagazine: Eerste haringvaatje in Maassluis en Peet Kruithof over de Westland Kros

In het OchtendMagazine sprak Rob Bosma over de veiling van het eerste haringvaatje. Die vindt plaats voordat de verkoop van de Hollandse Nieuwe in Nederland losbarst. Woensdag 13 juni gebeurt dat tijdens de eerste Maassluise Haringparty in Grand Café 't Hoofd.



Westland Kros

Komend weekend vindt de Westland Kros weer plaats. Waar op zaterdagavond headliners als Kensington, Miss Montreal en Nielson te zien zijn, staat de vrijdagavond in het teken van de Kromme Jongens meelal-musical. Volgens organisator Peet Kruithof komt de hoogste kas van Europa op het terrein te staan.



Snotjongens maken film

De Snotjongens, bekend van Youtube, laten hun carrière op het videoplatform achter zich. Ze gaan zich richten op het maken van speelfilms. De Lierenaren spraken in de studio over hun toekomstplannen.



Boek over bomen in Midden-Delfland

Komend weekend vinden de Midden-Delfland Dagen plaats. Onder de titel 'Knotwilgen en andere kanjers' brengt de Midden-Delfland Vereniging dan een boek uit over bijzondere bomen in Midden-Delfland. Volgens Heleen Paalvast beschikt de vereniging namelijk over stapels met foto's en verhalen.



Poll

Let op! Weinig streekbussen van Connexxion bij de haltes vanwege stakingen. Ervaar jij er hinder van?