Archief

In het OchtendMagazine: gaat basisschool De Driekleur weer open na stormschade?

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over de gevolgen van de stormschade aan basisschool De Driekleur met directeur Erik de Jong en spraken we met Gerda Vogels over de zoektocht naar vrijwilligers voor het Prinsenbos.

Prinsenbos zoekt vrijwilligers

Jaarlijks bezoeken ruim 5.000 Westlandse en Hoekse basisscholieren het Prinsenbos. Ze leren er van alles over de natuur en het water. De natuurlessen worden gegeven door een groep enthousiaste vrijwilligers. Door de grote toestroom van leerlingen kunnen zij echter wel wat hulp gebruiken. Ze zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om met kinderen om te gaan en belangstelling hebben voor groen en natuur. We spraken erover met Gerda Vogels.



Basisschool De Driekleur gewoon weer open na stormschade

Basisschool De Driekleur in 's-Gravenzande is vanmorgen gewoon weer open gegaan. Afgelopen donderdag schoot een loodzware klimaatkast door het dak van de school. Vanwege de grote schade krijgen drie schoolgroepen nu les in een ander lokaal.

Twee groepen zijn uitgeweken naar de iets verderop gelegen Godfried Bomansschool. Schooldirecteur Erik de Jong denkt dat die situatie nog anderhalve week duurt. Daarna keren de groepen weer terug naar hun eigen lokaal.



De Rally 'Navigate North 2018' wordt gereden door Westlandse pleegpapa's

Een 7.000 km lange tocht vanuit Nederland door minimaal 6 andere landen. Rusland en de Scandinavische landen worden sowieso doorkruist tijdens deze 'Tocht der tochten'. We hebben het over de Navigate North 2018. Westlandse pleegpapa's Erik Zantingh en Piet Brederoo zijn afgelopen zaterdag vertrokken om de 7.000 km te overmeesteren. We spraken met Erik Zantingh over deze bijzondere tocht.



Stefan praat je bij over het afgelopen sportweekend

Iets gemist van afgelopen weekend? Geen paniek! Stefan praat je bij over de belangrijkste highlights van afgelopen sportactiviteiten.