Archief

In het OchtendMagazine: Gisela van basisschool Het Spectrum over de brandstichting

In het OchtendMagazine bespraken we vanmorgen de brandschade aan basisschool Het Spectrum in Maassluis en praatte Stefan van Eijk ons bij over het sportnieuws van afgelopen weekend. Ook belden we met Rob Hofstede van de Westlandse band DIK over hun aanwezigheid bij de Westland TOP2000 in de Jachthaven in Kwintsheul.

School blijft dicht om brandstichting

Leerlingen van Het Spectrum in Maassluis kunnen vandaag en morgen niet naar school. Waarschijnlijk is er zondag vuurwerk naar binnen gegooid. De brandschade is relatief klein, maar de roet- en rookschade zijn dusdanig dat het hele gebouw professioneel gereinigd moet worden. We spraken vanmorgen met Gisela van Gijn van de basisschool over de opgelopen schade.



Op de hoogte van het laatste sportnieuws door Stefan van Eijk

Elke maandag praat Stefan je bij over het laatste sportnieuws uit de regio.



DIK in de Jachthaven Kwintsheul tijdens de Westland TOP2000

29 en 30 december kun je alvast in de oud en nieuw sferen komen bij de Jachthaven in Kwintsheul waar de Westland TOP2000 gevierd word. Er komen verschillende coverbands die verschillende liedjes van de Westlandse top 2000 gaan spelen. Zo komt ook de Westlandse band DIK op zaterdagavond. We spraken met Rob Hofstede, één van de bandleden. Kom jij ook?