Archief

In het Ochtendmagazine: Harold de Duivenman over de duivensport en Merel Kester over het programma bij OpHodenpijl

In het Ochtendmagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen onder andere over de gevonden vleermuizen bij de 'vleermuisbrug' in Monster en belden we natuurlijk zoals op elke vrijdag met Harold de Duivenman over het laatste nieuws uit de duivensportwereld.

Harold de Duivenman staat in de duinen vogels te tellen

Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman. Met hem bespreken we de duivensport en de rest van wereld. Vandaag was Harold in de duinen toen we hem belden, want daar was hij naar mensen aan het kijken die vogels aan het tellen waren. Dat moet gebeuren om te kijken hoe de vogels zich dit jaar gedragen.

We vroegen natuurlijk ook hoe het met de duivensport gaat maar dat is op dit moment heel rustig. Dan maar vogels kijken in de duinen dus!



Merel Kester over het programma bij OpHodenpijl

Elke vrijdag bellen we met Merel Kester van OpHodenpijl over wat we allemaal kunnen verwachten komende tijd in het rustieke kerkje in Schipluiden. Er staan alleen maar ontspannen dingen op de planning, zoals een klassiek concert op zondag en een lezing over de grondlegger van de antroposofie op woensdag. Voor meer informatie over de activiteiten bij OpHodenpijl zie: www.ophodenpijl.nl/activiteiten/.



Binnenkort de Westland TOP2000 Kick Off!

28 oktober om 20:30 is er een bijzonder evenement bij de Jachthaven in Kwintsheul! Er is dan namelijk een voorproefje van dé Westland TOP2000. Iedereen is 28 oktober welkom bij het muziekfeest in de Jachthaven in Kwintsheul om te kijken naar een optreden van No Comment en om de opening mee te maken van de stembus voor de Westland TOP2000.





Keutels wijzen op vleermuizen in de Poelzone

De eerste vleermuizen zijn gesignaleerd in de Vlotwateringbrug in de Westlandse Poelzone in Monster. Dat bleek kort na de officiële opening van het gebied afgelopen zaterdag. Er zijn namelijk vleermuizenkeutels gevonden. Het is de beloning van de inspanningen die gemeente-ecologen in augustus hebben geleverd.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio!



Poll

Het is vandaag vrijdag de 13e! Ben jij extra voorzichtig op deze dag of ben je totaal niet bijgelovig? Laat het ons weten.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen