Archief

In het Ochtendmagazine: Heleen Verduijn met een verrassing en een gaslek in 's-Gravenzande

In het Ochtendmagazine op WOS Radio sprak Hildo vandaag met Ellen Snethlage van PvdA Midden-Delfland over de fietspaden in de Zwethzone, er was nieuws over een gaslek in het centrum van 's-Gravenzande en ook het sportnieuws van het afgelopen weekend kwam voorbij.

Fietspaden Schipluiden

De PvdA in Midden-Delfland is niet blij dat de fietspaden in de Zwethzone nog niet klaar zijn. Hildo sprak met de lijsttrekker voor PvdA Midden-Delfland, Ellen Snethlage.



Gaslek in 's Gravenzande

Vanochtend rukten de nooddiensten uit vanwege een gaslek op het Marktplein in 's Gravenzande. De brandweer en de netbeheerder waren aanwezig en wij spaken met onze verslaggever Fred van der Ende die op locatie was.



Sportnieuws van het afgelopen weekend

Stefan van Eijk praatte je bij over het sportnieuws van het afgelopen weekend, met wat minder prettig nieuws voor Westlandia.



Boswachter gezocht

Heleen Verduijn - vriendin van het Ochtendmagazine - was kandidaat van het SBS6-programma 'Boswachter Gezocht'. Helaas doet ze niet meer mee, maar Hildo praatte nog even met haar bij, blikte vooruit op de finale en Heleen had ook nog een leuke verrassing.



Een eind aan breien

Het is herfstvakantie en dat betekent dat er veel activiteiten zijn in de regio, zo ook een breicursus in de Kunstgarage in Naaldwijk. Althans, dat liep iets anders uit.



Regionieuws

Onze nieuwslezer Dennis van Schie sprak je bij over het laatste regionieuws.