Archief

In het Ochtendmagazine: Heleen Verduin over de finale van Boswachter Gezocht en Fred van der Ende over ongeval in 's-Gravenzande

In het OchtendMagazine op WOS radio vanmorgen belden we met Vitis Welzijn over het project Val op, Val af en hadden we het met Fred van der Ende over het ongeval dat deze ochtend plaats vond in 's-Gravenzande.

Heleen Verduijn over de finale van Boswachter Gezocht

Vriendin van de show Heleen Verduijn is helaas al een tijdje uit het programma Boswachter Gezocht, maar toen afgelopen vrijdag de finale was zat ze in spanning met alle deelnemers te kijken. Vandaag belden we haar op om de finale te bespreken.



Automobilist vliegt bouwhekken in

Een automobilist is maandagochtend gecrasht in bouwhekken aan de Van Lennepstraat in 's-Gravenzande. Volgens omstanders raakte de bestuurder onwel, ramde en paar paaltjes en spinde toen de hekken in. Onze verslaggever Fred van der Ende was ter plaatse en praatte ons bij over het laatste nieuws omtrent dit ongeval.



Vitis Welzijn gaat weer beginnen met Val op, Val af

Begin 2018 gaan Westlandse jongeren weer tien weken lang de uitdaging aan tegen de kilo's. In deze weken staat er een heel team professionals klaar. Voor de jongeren en hun ouders zorgen zij ervoor dat het leuk is om af te vallen, te bewegen en lekker gezond te eten. We spraken met Karin Scholtes, projectleider van Val op, Val af. In februari begint dit project, maar je kan je vanaf nu al aanmelden.



Sport

Stefan van Eijk praat je bij over het afgelopen sportweekend.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

De Gemeente Westland gaat de ondergrond van bomen verbeteren zodat ze langer kunnen leven. Wij vroegen ons af hoe jij denkt over de omgagang van de gemeente met groen in de regio?