Archief

In het OchtendMagazine: Hoe ging de politie om met het winterse weer?

Vanmorgen bespraken we in het OchtendMagazine het winterse weer van gisteren. Zo belde we met Cor Spruijt, woordvoerder politie Haaglanden, over hoe de politie omging met het weer. Ook belden we met Bert de Reuver, voorzitter van de Stichting Monstersche Sluis over de bediening van de sluis en bruggen in de stad.

Hoe ging de politie om met het winterse weer?

Elke dinsdag bellen we met Cor Spruijt om de huidige politiezaken binnen de regio te bespreken. Vandaag hadden we het natuurlijk over het winterse weer van afgelopen zondag en maandag gehad. Hoe ging de politie eigelijk om met het slechte weer? En kun je een boete krijgen voor rijden met sneeuw op de ruiten?



Sluiswachters gaan ook bruggen bedienen

De vrijwillige sluiswachters van de Stichting Monstersche Sluis in Maassluis gaan niet alleen de sluis bedienen, maar ook de bruggen om bij de sluis te komen. Bert de Reuver, voorzitter van de stichting, vertelde er meer over in het OchtendMagazine op WOS Radio.



Regionieuws

Nieuwslezer Bas Booister praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

Als je in onze regio buiten ineens nodig naar het toilet moet, zijn er vaak niet veel opties wat betreft openbare toiletten. Vind jij dat er meer openbare toiletten moeten komen?