Archief

In het OchtendMagazine: januaristorm en is rapper Boef een dichter?

Tijdens deze stormachtige morgen hoorde je in het OchtendMagazine de leukste limericken en praatten we je bij over de laatste vrijwilligersvacatures samen met Wouter van Vitis Welzijn.

Boef, Lil Kleine en Ronnie Flex zijn ware dichters!

Vanmorgen in het OchtendMagazine waren we druk aan het rijmen. Dit deden we natuurlijk niet zonder reden, de Limerickdag van De Lier zit er namelijk aan te komen. Woensdag 24 januari wordt er in De Lier een limerickmarathon gehouden. Tussen 9.00 en 18.00 uur kunnen er in negen wisselende locaties zelfgemaakte limericks worden voorgelezen. Er zal later ook nog een boekje verschijnen.

Een limerick is natuurlijk een kort rijmpje wat ons deed denken aan de hedendaagse dichters: de rappers! Daarom probeerden wij teksten van bijvoorbeeld rapper Boef en Lil Kleine in een ander jasje te steken.



Januaristorm in de regio!

Wat een storm! Vanmorgen vroeg hadden we het er al over met Fred van der Ende.



Wouter van Vitis Welzijn heeft weer drie vacatures voor je

Wouter praatte ons vanmorgen niet alleen bij over de vacatures, maar ook over NL Doet. Wat is NL Doet? De grootste vrijwilligersactie van Nederland! Luister naar het gesprek met Wouter voor meer informatie.



Gemma, wat staat er in de krant vandaag?

Het is weer donderdag en dat betekent dat we bellen met Gemma van Winden-Tetteroo van de Schakel Midden-Delfland over alles wat er in de krant staat deze week.



Poll

Hoe kan het ook anders, de poll gaat over de storm! Wat voor maatregelen neem jij tegen deze exceptionele weersomstandigheden?