Archief

In het OchtendMagazine: LPF en GBW over extra raadsvergadering en dierenvoedselbank in Maasdijk

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over de extra raadsvergadering met Remmert Keizer en Ben van der Stee en spraken we met Hans Prins van Avavieren over de bouw van negen aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalows op het 's-Gravenzandse Vlugtenburg.

Extra raadsvergadering over subsidie Kwekers in de Kunst

De gemeenteraad van Westland komt vandaag in een extra vergadering bijeen om de 'kwestie Van der Tak'. De oud-burgemeester raakte in opspraak, omdat hij op eigen houtje 100.000 euro heeft toegezegd aan cultuurorganisatie Kwekers in de Kunst. We spraken met fractievoorzitter Remmert Keizer van GemeenteBelang Westland en met financieel specialist Ben van der Stee.





Dierenvoedselbank voor het Westland in Maasdijk

Wie het financieel moeilijk heeft en ook in het bezit is van huisdieren, kan zich vanaf deze week inschrijven bij de Dierenvoedselbank Haaglanden. De hulporganisatie heeft een uitgiftepunt voor het Westland geopend aan de Kerkhoflaan 1 in Maasdijk. Eerder was er een vestiging in 's-Gravenzande. We spraken met Geertje Krechting van de dierenvoedselbank.



Cor Spruijt over het veilig maken van je achterdeur

Vorige week was in het nieuws dat 9 van de 10 achterdeuren in Nederland binnen drie minuten kan worden opengebroken door inbrekers. Cor Spruijt vertelde ons wat we het beste kunnen doen om de achterdeur zo veilig mogelijk te maken.



Rolstoelvriendelijke vakantiebungalows voor Avavieren op Vlugtenburg

Strandpark Vlugtenburg heeft afgelopen week de bouwopdracht getekend voor de bouw van negen aangepaste en rolstoelvriendelijke bungalows op het 's-Gravenzandse vakantiepark. De bungalows worden in samenwerking met Stichting Avavieren gebouwd voor mensen met een beperking. Hans Prins van Avavieren kon ons er meer over vertellen.

Gerda Bruinsma over de planning bij de Cultuurschuur

We spraken vanmorgen met Gerda Bruinsma die ons alles vertelde over wat er allemaal op de agenda staat de komende tijd bij de Cultuurschuur.



Poll

Het was koud vanmorgen! Dat konden we ook merken aan de auto's, want er moest gekrabd worden. Wat is het gekste voorwerp waarmee jij de auto wel eens heb gekrabt?