Archief

In het OchtendMagazine: Nieuw record op Maeslantkering en Team Westland wacht op eindbedrag

In het OchtendMagazine sprak Paul Sosef over het nieuwe record dat hij gevestigd heeft in de Maeslantkering Challenge. Daarnaast belden we Rob Veenman op over het laatste nieuws vanuit Frankrijk, waar Team Westland gisteren de Tourmalet beklom.

Maeslantkering Challenge

Een prestatie van formaat. Paul Sosef reed op zijn racefiets 402 keer de Maeslantkering bij Hoek van Holland op. Daarmee verpletterde hij het record van Danny Voogt, dat sinds vorige week maandag op 225 keer stond.



Team Westland rust uit

Na de zware beklimming van de Tourmalet door Team Westland, staat vandaag voornamelijk in het teken van uitrusten en ontspannen. Vanavond wordt het eindbedrag bekendgemaakt. Met Rob Veenman blikten we alvast vooruit op dat moment.



Handige Harrie gezocht

Elke week bellen we met Vitis Welzijn voor de nieuwste vrijwilligers vacatures. Zorgbakkerij het Blauwe Hek in Naaldwijk zoekt een handige Harrie die het kantoor en buitenwerk weer even een opfrisbeurt wil geven. Alles mag weer een frisse lik verf hebben. De klus hoeft niet in een keer geklaard te worden.



Groeneveldsepad geasfalteerd

Het heeft meer dan zeven jaar geduurd voordat het mogelijk was om het fietspad in de Groeneveldsepolder te asfalteren. Nu is het eindelijk zover. Het nieuwe pad is de ontbrekende schakel in het fietsnetwerk tussen de kust van het Westland, het groen van Midden-Delfland en het stedelijke gebied.



Burgemeester Rodenburg maakt zich zorgen

Het zit burgemeester Rodenburg van Midden-Delfland nog steeds niet lekker, dat het aantal beschikbare agenten in zijn gemeente soms tekortschiet. Deze week heeft hij zijn zorgen geuit in een brief aan de chef van de politieregio Den Haag.



Wat staat er in De Schakel?

Deze week valt De Schakel weer op de deurmat van de Midden-Delflandse huishoudens. Eindredactrice Gemma van Winden-Tetteroo praat ons bij over de inhoud.



Poll

Vandaag is het de Dag van de Lange Mensen, maar hoeveel regiogenoten kunnen dit vieren? Hoe lang ben jij?