Archief

In het OchtendMagazine: protest tegen bouwplannen Watertoren en dure wijn

In het OchtendMagazine op WOS Radio hadden we het vanmorgen over het protest van omwonenden van de Watertoren in Naaldwijk. De omwonenden zijn tegen de bouwplannen. We blikten vooruit op de 40e editie van Waterpop en we hadden het over wijn.



Protest tegen appartementencomplex Watertoren

Omwonenden van de watertoren in Naaldwijk verzetten zich tegen de plannen om de watertoren om te bouwen tot een appartementencomplex. Aan de toren moet een toren met negen appartementen komen. Bewoners van het tegenoverliggende appartementencomplex hebben deze week een spandoek opgehangen: Geen woontoren aan de watertoren!!



Is dure wijn ook lekkerder?

In de zomer bespreekt wijnsommelier Aad Westdijk elke week een wijnstreek. Deze week kwamen wijnen uit Duitsland aan bod. Maar we hadden het ook over de prijsverschillen in wijn en champagne. Waarom is de ene wijn duur en de andere niet? Is een dure wijn automatisch lekkerder?





Komend weekend jubileum Waterpop, natuurlijk met het Waterpoplied


Vrijdag en zaterdag wordt het gratis toegankelijke festival Waterpop weer gehouden in het Hofpark in Wateringen. Twee dagen lang zijn er optredens van onder andere Lucas Hamming, The Grand East, Only Shadows, Admiral Freebee en VOF De Kunst. Wij belden met Petri Jacobs, de schrijver van het Waterpoplied.





Hoekenees Roy Kortsmit jaar langer bij Sport

Tevredenheid in huize Kortsmit in Hoek van Holland, want Roy Kortsmit gaat dinsdag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Sparta zetten. De bedoeling is wel dat het zijn laatste jaar bij Sparta wordt. Zaterdag begint Sparta, met Roy Kortsmit als eerste keeper aan de competitie met een uitwedstrijd tegen VVV. Dit weekend sloot Sparta de voorbereiding af met een 3-1 nederlaag tegen de reserves van Ajax.



Regionieuws

Nieuwslezer Dennis van Schie brengt het laatste nieuws uit de regio.



Morgenochtend om 7 uur is er weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.