Archief

In het OchtendMagazine: Regiogenoot wil in Expeditie Robinson en nieuwe kans om Venus te zien

In het OchtendMagazine spraken we vanmorgen met een sterrekundige, we spraken met een regiogenoot die mee wil doen aan Expeditie Robinson en we blikten terug op het sportweekend.



Nieuw kans ons Venus te zien

Zo'n 70 mensen zijn zaterdagavond naar de sterrenwacht in 's-Gravenzande geweest voor een blik op de planeet Venus. Een groot deel van de avond was het bewolkt. Voor degenen die het gemist hebben, is er goed nieuws, volgens sterrenkundige Rob Lefeber is Venus bijna dagelijks rond zonsondergang te zien.



Jorn Persoon uit 's-Gravenzande wil meedoen aan Expeditie Robinson

Naast bekende Nederlanders, mogen dit jaar ook vier onbekende Nederlanders meedoen aan het RTL programma Expeditie Robinson. John Persoon uit 's-Gravenzande wil graag meedoen. Om in aanmerking te komen, moest hij een filmpje maken. Op de site van het programma kunnen kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriete filmpje. De top 50 wordt, samen met de 50 personen die de productie van Expeditie Robinson uitkiest, uitgenodigd voor een castingweekend. Uiteindelijk gaan vier hiervan dit jaar het Expeditie Robinson avontuur aan. Kijk hier voor het filmpje van Jorn.



"Rattenplaag in 's-Gravenzande"

In de Esdoornstraat in 's-Gravenzande zou sprake zijn van een rattenplaag. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging op onderzoek uit. Ze keek zelfs onder een luik of er ratten te zien zijn.



Sportupdate: Het weekend van Quintus

Het was het weekend van Virto/Quintus, want de handballers uit Kwintsheul hebben de halve finale bereikt in de Europacup. De tweede wedstrijd in de kwartfinale werd gewonnen met 34-29 van de Zwitserse ploeg LK Zug. Welke ploeg Quintus treft in de halve finale is nog niet bekend. Sportverslaggever Stefan van Eijk praat ons bij.



Het regionieuws

Het regionieuws werd vanmorgen gelezen door nieuwslezer Dennis van Schie.



Morgenochtend presenteert Hildo Göbel weer een nieuw OchtendMagazine op WOS Radio.

Categorieen:
's-Gravenzande Algemeen