Archief

In het OchtendMagazine: Schaatsen, komend sportweekend en Harold!

In het OchtendMagazine spraken we vandaag met de voorzitter van IJsclub Hard Gaat-Ie over of er binnenkort weer geschaatst kan worden, blikten we met Stefan voorruit op het komende koude sportweekend en bespraken we met Dennis Chafiâ de huldiging van Lara van Ruijven.

Dennis Chafiâ vindt de huldiging in Westland voor Lara van Ruijven terecht

Lara van Ruijven krijgt binnenkort een huldiging in 'haar' Westland. De 25-jarige shorttrackster uit Naaldwijk behaalde deze week met de Nederlandse aflossingsploeg een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Dat deden zij in een nieuw wereldrecord. Die prestatie is ook het college van burgemeester en wethouders niet ontgaan. We spraken vanmorgen met Dennis Chafiâ over deze huldiging.



Kan er vandaag geschaatst worden?...

Wim van de Berg, voorzitter van IJsclub Hard Gaat-ie in De Lier vertelde ons wanneer er weer geschaatst kan worden! Spannend!



Goedemorgen Harold de Duivenman!

Elke vrijdagmorgen bellen we met Harold om de duivensport en overige zaken te bespreken. Zo ging het vandaag onder andere over de postduivenvereniging in Wateringen die na 45 jaar het pand uit moet.



Stefan blikt voorruit op een ijskoud sportweekend!

Stefan van Eijk blikte vanmorgen met ons vooruit op het koude sportweekend dat eraan zit te komen.



Poll

In de week van 5 maart wordt het verkeer op het kruispunt Geestweg-Opstalweg in Naaldwijk gemonitord om het verkeersgedrag in kaart te brengen. Vind jij dit nodig?