Archief

In het OchtendMagazine: Sportschool Fitline morgen weer open en leerlingen ISW Gasthuislaan

Een druk OchtendMagazine vandaag! Zo hadden we drie getalenteerde leerlingen van ISW Gasthuislaan in 's-Gravenzande te gast die enkele liedjes hebben gezongen in verband met het schoolconcert deze week. Ook belden we met Ate Tuitman van het Rode Kruis over het gebruiken van AED, met Aad van Uffelen over de Kustvisie en met Kate van Elswijk over de planning van het WestlandTheater de Naald. Ook bespraken we de heropening van sportschool Fitline in Maassluis met de eigenaar Cees van Tor.

Getalenteerde leerlingen van ISW Gasthuislaan te gast!



Oproep Rode Kruis: durf AED te gebruiken, het is niet moeilijk

We spraken vanmorgen met Ate Tuitman van Rode Kruis afdeling Nieuwe Waterweg Noord over hoe je een AED moet gebruiken!



Gemeenteraad Westland neemt geen besluit over Kustvisie

De gemeenteraad van Westland heeft dinsdagavond geen knopen doorgehakt over de voorgestelde Kustvisie. De nadere besluitvorming over zaken als onder meer wel of geen strandhuisjes bij Ter Heijde en de afschaffing of handhaving van betaald parkeren bij het strand wordt overgelaten aan de nieuwe gemeenteraad die op 21 maart wordt gekozen. We spraken met Aad van Uffelen van Westland Natuurpunt.



Sportcentrum Fitline donderdag weer open

Sportcentrum Fitline in Maassluis gaat donderdag alweer open voor sporters. Vooralsnog zijn alleen de faciliteiten op de begane grond te gebruiken. De eerste verdieping, waar afgelopen zondag brand uitbrak -mogelijk bij een damessauna-, is vanwege de roet- en waterschade nog niet te gebruiken. We spraken vanmorgen met de eigenaar Cees van Tor over de heropening.



Wat is er allemaal te doen in het WestlandTheater de Naald?



Poll

Een meerderheid van de Westlandse gemeenteraad wil wegwerkzaamheden niet opschuiven tijdens de Sinterklaas- en Kerstperiode. Ben jij het hier mee eens?