Archief

In het OchtendMagazine: Studenten organiseren Kerstdiner en klassieke muziekweekend bij Op Hodenpijl

In het OchtendMagazine hadden we vanmorgen twee studenten van het Lentiz MBO Maasland die deels verantwoordelijk zijn voor het organiseren van een kerstdiner en spraken we met Harold die eventjes Jelmer zijn naam vergeten was...

Kerstdiner voor het goede doel bij Lentiz MBO Maasland

Studenten van het Lentiz MBO Maasland organiseren op maandag 19 december de 4e editie van het Lentiz Maasland Kerstdiner. De opbrengst van dit diner zal ook dit jaar worden gebruikt om de Nursery School Jambanjelly in Gambia te steunen. Twee studenten die mede verantwoordelijk zijn voor de organisatie waren vanmorgen te gast tijdens het OchtendMagazine. Heb jij je plekje voor het diner al bemachtigd?



Kom in de Kas opnieuw in Honselersdijk

Het tuinbouwevenement Kom in de Kas Westland strijkt volgend jaar opnieuw neer in Honselersdijk. Op 7 en 8 april openen 14 tuinders aan de Zwethlaan en Broekpolderlaan hun deuren. Afgelopen jaar waren tuinders in de Bospolder in Honselersdijk gastheer. Vanmorgen spraken we met de voorzitter van Kom in de Kas.



Guido, Hildo, Jelmer? Harold de Duivenman weet het even niet meer!

Elke vrijdag bellen we met Harold de Duivenman om met hem de duivensport en andere belangrijke zaken te bespreken. Er gebeuren hele leuke dingen in de duivensport, maar helaas gebeuren er ook minder leuke dingen waar Harold ons vanmorgen over vertelde. Hij was misschien een beetje van slag, want Harold versprak zich wel twee keer tot hij op Jelmer zijn naam kwam!



Klassieke muziek luisteren en tegelijkertijd mediteren kan dit weekend bij Op Hodenpijl

Merel Kester praatte ons vanmorgen bij over de komende activiteiten bij Op Hodenpijl. Dit weekend staat in het teken van klassieke muziek, met een Klassieke Lunch en Klassiek op Zondag. Ook is er een meditatielunch en diner met Tijn Touber aankomend weekend.



Poll

De gemeente Maassluis gaat camera's inzetten in de strijd tegen vuurwerk. Wat vind jij van deze maatregel? Laat het ons weten via onderstaande poll!