Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: voetballers redden leven grensrechter en vloggers gezocht

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: maandag 20 maart 2017 10:31


In het OchtendMagazine spraken we vanmorgen met de voorzitter van sc Monster over de levensreddende actie van een aantal voetbalsters. Ook spraken we met een café-eigenaar uit Maasland, een filmpje van de inbraak bij het café gaat viral. De Westlandse politiek zou te weinig aandacht besteden aan Wateringen. Wij zochten uit hoe inwoners van Wateringen dat zelf ervaren.

Voetbalsters reanimeren grensrechter tijdens wedstrijd
Een aantal dames van een vrouwenteam van HBSS uit Schiedam heeft zaterdag het leven van een grensrechter gered. Tijdens de tweede helft van een wedstrijd kreeg de man van sc Monster een hartaanval. De vrouwen voetbalden naast het veld waar de man in elkaar stortte. Met een aanwezige AED en hartmassage hebben Linda van Hoek, Renate MacPherson, Manon Klapwijk, Mojdeh Noushazar en Annet Eckhart van HBSS de zorg waargenomen totdat de gealarmeerde hulpdiensten arriveerden. Sc Monster voorzitter Joop Bruers is vol lof over de redders.

   
WOS zoekt eindexamenkandidaten die willen vloggen
WOS Media gaat een programma maken over de eindexamens. Voor dit programma zoeken we eindexamenleerlingen die in de examenperiode dagelijks een vlog willen maken. We bundelen de vlogs en delen deze dagelijks via onze social media kanalen. Op WOS TV zullen dagelijks fragmenten uit de vlogs te zien zijn. Vind je het leuk om mee te doen? Kijk dan op wos.nl/examenstress. Bjorn van Velden licht het toe.

  
Filmpje inbraak Maasdijk gaat viral
In café Het Wapen van Maasdijk is afgelopen weekend ingebroken. Een man met hoofdbedekking en zwarte jas vernielt een ruit en gaat vervolgens het café binnen. De inbraak was in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.45 uur. Hij kwam aanrijden op een scooter met windscherm en koffertje. De inbraak is op video vastgelegd en gaat inmiddels viral op Facebook. Café eigenaar Hennie Steenbergen hoopt dat iemand de opvallende scooter herkent. Kijk voor het filmpje.

   
Sport: Carla Ophorst wint, Westlandia verliest
Hardloopster Carla Ophorst is bij de 55-plussers Nederlands kampioen geworden op de halve marathon. Ze was al kampioen op de tien kilometer en de cross. Minder goed nieuws voor de voetballers van Westlandia, want de club verloor voor het eerst in lange tijd. Sportverslaggever Stefan van Eijk praat ons bij over al het sportnieuws.

   
Ongeluk op Westerleeplein
Op de binnenring van het Westerleeplein zijn maandagochtend drie personenauto's op elkaar gebotst. Er vielen geen gewonden, maar de schade was dermate groot dat de auto's afgesleept moesten worden. Fred van der Ende doet verslag.

   
Krijgt Wateringen te weinig aandacht in de Westlandse politiek?
Zes Wateringse (steun)raadsleden van vier verschillende partijen maken zich zorgen over hun dorp. Ze vinden dat de Westlandse politiek te weinig aandacht heeft voor Wateringen. Verslaggeefster Diana de Bruijn ging naar Wateringen en vroeg inwoners of zij er net zo over denken.


  
Het regionieuws
Nieuwslezer Dennis van Schie brengt het laatste nieuws uit de regio.

 
Poll
Twee keer goed nieuws. De Westlandse Mara is door in Boer Zoekt Vrouw. Ze hoopt gelukkig te worden met boer David. Uit onderzoek is gebleken dat bijna 90 procent van de Nederlanders zelf zegt gelukkig te zijn. Vindt Mara haar grote geluk bij boer David?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS