Archief

In het OchtendMagazine: Westlandse voorleeskampioenen en de toekomst van de feestweken

Vanmorgen in het OchtendMagazine op WOS Radio was niet Jelmer, maar Dennis van Schie de presentator. Dennis heeft het onder andere gehad over de twee voorleeskampioenen van Westland en we bespraken de enquête van Gemeente Westland over de toekomst van de feestweken. Natuurlijk kon ook Wouter van Vitis Welzijn niet ontbreken om ons bij te praten over nieuwe vrijwilligersvacatures.

Noor en Hiba voorleeskampioenen van Westland

Noor van Nieuwkerk van basisschool De Driekleur in 's-Gravenzande en Hiba El Felyani van de Montessorischool in Naaldwijk mogen zich sinds woensdag de beste voorlezers uit de regio Westland/Midden-Delfland noemen. De twee meiden werden tijdens de regionale finale van de voorleeswedstrijden in de bibliotheek in 's-Gravenzande door een jury unaniem tot winnaars uitgeroepen. Onze verslaggeefster Diana de Bruijn had de kampioenen geïnterviewd.



Drie nieuwe vrijwilligersvacatures voor je!

Elke donderdag bellen we met Wouter of Sophie van Vitis Welzijn over de nieuwe vrijwilligersvacatures waarop je zou kunnen solliciteren.



Poll

De Gemeente Westland wil jouw mening horen over de feestweken! Moet er iets aan veranderd worden, of vind je het goed zoals het nu is? Ook wij zijn benieuwd naar jouw mening.