Archief

In het OchtendMagazine: Westlandse wil boswachter worden en Waterpop geslaagd

In het OchtendMagazine blikten we vanmorgen terug op Waterpop. Ook spraken we met Heleen Verduijn, zij gaat meedoen aan het SBS6 programma Boswachter gezocht.

Heleen Verduijn doet mee aan Boswachter Gezocht

Regiogenote Heleen Verduijn doet mee aan het SBS6 programma Boswachter gezocht. In het programma moeten de deelnemers allerlei opdrachten doen. Voor het programma hadden zich 400 kandidaten aangemeld. De winnaar wordt daadwerkelijk boswachter op Texel. Heleen heeft geen ervaring als boswachter. Op WOS Radio gaan we haar tijdens het programma volgen.



Geslaagde jubileumeditie Waterpop

Vrijdag en zaterdag was het zover, de veertigste editie van gratis muziekfestival Waterpop. Artiesten en bandjes als Lucas Hamming, DeWolff en VOF de Kunst maakten hun opwachting in het Hofpark in Wateringen voor het enthousiaste publiek. Een extraatje dit jaar, voor de jubileumeditie, is een virtueel Waterpopmuseum. Dat 'museum' is te bekijken met behulp van een virtual reality-bril en een app op je smartphone. In de app is een selectie van alle posters en foto's van 40 jaar Waterpop te zien. We blikten terug met organisator Roy de Letter.



Het regionieuws

Hildo Göbel praat je bij over het laatste nieuws uit de regio.



Poll

De BOVAG af van ingewikkelde belastingregels voor een fiets van de zaak. Wat vind je daarvan?