Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In het OchtendMagazine: WOS TV verdient volgens burgemeester plek op NPO3 en Hildo stopt als presentator OchtendMagazine

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: dinsdag 12 september 2017 12:21


In het OchtendMagazine stak de Westlandse burgemeester Sjaak van der Tak zijn enthousiasme voor de WOS niet onder stoelen of banken. Hij wil dat de omroep een plekje krijgt op NPO 3. OchtendMagazine-presentator Hildo Göbel maakte bekend op 20 oktober te stoppen als presentator bij de WOS.
  
Politie start donkere dagen initiatief

Het is bij de politie een drukke zomer geweest, maar er zit nu weer een andere tijd aan te komen. Woninginbraken kunnen zeker in aankomende periode een groot probleem zijn. In oktober start daarom het donkere dagen offensief. In de zomer en in de winter zijn er periodes waarin de inbraken vaker voorkomen dan tijdens andere periodes. Tijdens het donkere dagen offensief waarschuwt de politie via onder meer sociale media mensen voor inbraken en vertellen zij wat je hier tegen kan doen. 

  
Burgemeester Van der Tak: "WOS TV verdient plek op NPO3"
De Westlandse burgemeester Sjaak van der Tak is erg enthousiast over de WOS. Naar aanleiding van het winnen van de OLON Innovatie Award, vertelde hij op WOS Radio er een voorstander van te zijn dat de lokale omroepen een deel van de dag op NPO 3 te zien zijn. Ook is hij er voorstander van dat lokale omroepen samenwerken met andere media-instellingen als kranten. 

  
Hildo Göbel vertrekt bij de WOS
Na vier jaar het OchtendMagazine te hebben gepresenteerd, stopt Hildo volgende maand bij de WOS. "Het waren vier geweldige jaren bij de mooiste omroep van Nederland, waarin ik veel kansen heb gehad. Maar nu vind ik het tijd voor de volgende uitdaging", vertelde Hildo vanmorgen in zijn ochtendprogramma. Vrijdag 20 oktober presenteert hij zijn laatste OchtendMagazine, per 1 november gaat hij aan de slag bij een multinational. Wie Hildo gaat opvolgen is nog niet bekend. Het OchtendMagazine werd vorig jaar uitgeroepen tot beste radioprogramma van lokale omroepen in Nederland.

 
WOS wint lokale omroep award Innovatie met ‘Week van het Werk’
De WOS heeft weer een omroepprijs gewonnen. Het concept Week van het Werk won de innovatie award van de OLON, de organisatie van alle lokale omroepen. De uitreiking was zaterdagmiddag op het Mediapark in Hilversum. De Week van het Werk vond eind september 2016 voor het eerst plaats en dat gebeurde op initiatief van MVO Westland. Klaas van Kruistum, jurylid van de OLON en onder andere presentator van verschillende programma’s en de Mol in Wie is de Mol 2016, reikte de prijs uit. Ook Hildo Göbel, die Week van het Werk presenteerde op de radio en Sjaak van der Tak, burgemeester van het Westland waren erbij.

 
Het regionieuws
Nieuwslezer Bas Booister brengt het laatste nieuws uit de regio.

  
Poll
Wateropvang wordt steeds belangrijker. Er gaan stemmen op om subsidie beschikbaar te stellen voor het vervangen van tegels door groen in tuinen. Wat vind je daarvan?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS