Archief

Kersverse buurtbewoner getroffen door windhoos

Een hoop ellende voor bewoners van de 's-Gravenzandse Marsmanstraat en omgeving. Door de windhoos van donderdagmiddag raakte tientallen huizen beschadigd. Ook een bewoner die net klaar was met klussen is getroffen.

"We wonen hier pas net. Dan is het een dubbel harde binnenkomer", aldus de gedupeerde tegen mediapartner Omroep West. "De verf zit er net een week op, dus we kunnen opnieuw beginnen. Een tegenvaller".

Burgemeester Sjaak van der Tak was snel aanwezig om de geschrokken buurtbewoners te ondersteunen. "Je schrikt ervan, maar de bewoners zijn het meest geschrokken. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen", zegt hij.

Bij de kersverse buurtbewoner is vooral sprake van waterschade. "De bovenste dakrij is eraf. Het water loopt aan alle kanten naar binnen. We moeten het met handdoeken en teiltjes afdichten".

Van het huis van een straatgenoot zijn zestien dakpannen losgewaaid. "En ik heb een beetje ruitschade aan de achterkant", vertelt hij. "De dakpannen waren over het dak heen gevlogen. Niet iedereen heeft geboft...".

Categorieen:
's-Gravenzande 112