Archief

Laatste editie Boerol met theaterdiner en kunstroute

Het gratis cultuurfestival Boerol vindt deze zomer voor de tiende en laatste keer plaats in Maasland. De organisatie heeft besloten 'op het hoogtepunt' te stoppen. Om 'Boerol de Finale' te vieren, wordt er dit jaar een theaterdiner en een kunstroute georganiseerd.

Boerol startte in 2008 kleinschalig, met als doel landschap en cultuur met elkaar te verbinden. Vorig jaar trok het evenement nog 3.500 bezoekers bij boerderij 't Kraaiennest. Volgens de organisatie zijn de ingrediƫnten: het mooie polderlandschap, theater, beeldende kunst, toneel, poƫzie, land-art, volop muziek, streekproducten bij de horeca, leuke kinderactiviteiten en veel blije gezichten.

"De Boerol-zaterdag zal tussen 10.00 uur en 19.00 uur weer bol staan van de optredens", aldus de organisatie. "Al een aantal jaren is er een speciale vrijdagavond. Dit jaar wordt er een theaterdiner georganiseerd. De kaartverkoop hiervoor start medio mei via de website."

Een week voor aanvang van het cultuurfestival, gaat een kunstroute langs de velden van start. Meer informatie hierover is te vinden op www.boerol.nl.

Categorieen:
Maasland Algemeen