Archief
Boudewijn Vermeer

Boudewijn Vermeer

Lintje en erepenning voor wethouder Keijzer

Arnold Keijzer is donderdagmiddag na ruim 20 jaar uitgezwaaid als wethouder van Maassluis. Dat gebeurde in de raadszaal in het stadhuis. Hij kreeg daar uit handen van burgemeester Haan een koninklijke onderscheiding vanwege zijn lange inzet voor de stad. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ook is aan hem de gemeentelijke Erepenning uitgereikt.

Door de inzet van Keijzer zijn onder meer oude wijken gesaneerd en nieuwe wijken verrezen. Ook heeft hij veel betekend op het gebied van zorg. Keijzer fietste graag door de stad met zijn kenmerkende rode sjaal. Al een aantal weken plaatsen relaties van de wethouder foto's op sociale media waarop ze met een rode sjaal poseren. Dit wordt gedaan onder de noemer #WijZwaaienArnoldUit.

Keijzer werd in 1998 wethouder, nadat hij eerst steunraadslid was voor de PvdA. Hij staat in de top vijf van de langstzittende wethouders in Nederland en is op dit moment de langstzittende wethouder van Zuid-Holland. Vanaf dinsdagavond 29 mei is hij officieel wethouder af.

Categorieen:
Maassluis Politiek