Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Lyra redt het niet en daalt definitief af naar derde klasse

Door: Marco Streefland

Gepubliceerd op: zaterdag 17 juni 2017 19:00

Foto: Leo de Jong WOS Media 3


Lyra is er niet in geslaagd om alsnog een plaats in de tweede klasse te bemachtigen. De Lierse ploeg verloor op het terrein van FC Binnenmaas van SSS, dat promoveerde.

Beide ploegen kregen van de KNVB een herkansing om een plaats in de tweede klasse te veroveren. De finale van deze nacompetitiewedstrijd werd pas na strafschoppen beslist. Het werd dus een lange middag op het terrein van FC Binnenmaas.

Na de pauze werden de enige twee treffers van de middag gescoord. Na de hervatting opende SSS via Frank van Splunter de score. Na ruim 58 minuten spelen was de stand weer gelijk. John Lagerwerf scoorde op aangeven van Bob Zwinkels. Daarna nam de spanning per minuut toe. Na 90 minuten en na 120 minuten was er geen winnaar van het duel.

In de verlenging kreeg John Lagerwerf een rode kaart en aan de kant van SSS werden twee spelers van het veld gestuurd. Trainer Ramon Hageraats werd al in de reguliere speeltijd achter de afrastering gestuurd.

In de noodzakelijke strafschoppenserie bleek SSS over de betere zenuwen te beschikken. SSS won de strafschoppenserie met 3-2.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS