Archief

Maassluis Punt sluit deuren, Informatiepunt Maassluis gaat open

Het MaassluisPunt aan de Doctor Kuyperkade, jarenlang een van de twee informatiepunten (naast de VVV, later het Ervaar Maassluispunt) sluit binnenkort officieel de deuren. Het maakt plaats voor het Informatiepunt Maassluis dat de deuren opent in het statige hoekpand aan de Nieuwstraat.

Een deel van de vrijwilligers gaat mee naar het nieuwe informatiepunt, dat alle dagen van de week geopend zal zijn. Ook zal er een klein bioscoopzaaltje in het nieuwe punt komen, waarin films over Maassluis te zien zullen zijn, in samenwerking met de Historische Vereniging Maassluis die ook de historische wandelingen vanuit het pand aan de Nieuwstraat gaat laten starten.

Naast het sluiten van het Maassluis Punt en het openen van het Informatiepunt Maassluis, wordt donderdag ook de Monstersche Sluis overgedragen aan de stichting die de sluis wil openen en wordt de Groote Kerk officieel opengesteld voor publiek. Voortaan kunnen toeristen van woensdag tot en met zaterdag dagelijks een bezoekje brengen aan de bijzondere kerk.

Overigens wordt het Informatiepunt Maassluis op zaterdag 20 mei officieel voor het publiek geopend. Het Maassluis Punt blijft tot en met 19 mei open om de laatste artikelen te verkopen.

Categorieen:
Maassluis Economie