Archief
District8

District8

Man uit Den Hoorn volgens politie vermoord

De man die maandagavond dood werd gevonden op het Kloosterpad in Den Hoorn is volgens de recherche door een misdrijf om het leven gekomen. De politie heeft drie mannen aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man. De verdachten komen uit Delft, Rijswijk en Den Hoorn en zijn 37, 40 en 45 jaar oud.

Het lichaam van de man werd maandagavond rond 19.00 uur ontdekt. De Forensische Opsporingsdienst is direct een onderzoek in de woning gestart. Het lichaam is dinsdagmorgen rond 6.30 uur meegenomen voor verder onderzoek.

Voorafgaand aan de moord, op maandagmiddag, zou er volgens de politie ruzie zijn geweest meldt mediapartner Omroep West. De politie roept mensen op, die daarvan iets gezien hebben om zich te melden. Ook wie iets gezien heeft rond 19.15 uur, wordt opgeroepen om zich te melden bij de politie.

Het appartementengebouw aan het Kloosterpad is momenteel onderdeel van discussie in de gemeente Midden-Delfland. Volgens Mijn Partij-fractievoorzitter Ed Roeling vinden er al jarenlang incidenten plaats en wordt daar niets aan gedaan. Woningcorporatie Wonen Midden-Delfland komt binnenkort met plan om de overlast tegen te gaan.

Categorieen:
Midden Delfland 112