Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Margriet Eshuijs Akoestisch Op Hodenpijl

za 07 okt
Margriet Eshuijs Akoestisch Op Hodenpijl

Op zaterdagavond 7 oktober brengt Margriet Eshuijs het akoestische programma Journey Op Hodenpijl. Margriet vertelt en zingt een wonderlijke verzameling intense liedjes die zich aandiende tijdens een reis met haar hond Lola.

Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De soul in Carol King’s Natural woman, jazzy vrolijkheid in Justin Timberlake’s Can’t stop the feeling en de melancholie in Over the rainbow uit the Wizzard of Oz verstrengeld met die unieke liedjes die Maarten Peters voor haar schreef zoals God is asleep en The shadows of your heart. 
Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg zag en fotografeerde, zien in beeldcollages als decor. Een singer-songwriter programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.
Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black Pearl staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis als zangdocent in haar bloeiende zangstudio en is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.
Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20, Schipluiden
Tijd: 20.00 uur
Prijs: € 19,-.  Kaarten via www.ophodenpijl.nl

vr 29 jun
Vrijdag 29 juni geeft het Harmonieorkest van muziekvereniging Fusica een openluchtconcert op het vernieuwde...
za 30 jun
Zaterdag 30 juni staat de Belgische punkrock band F.O.D. op het podium van WPC Nederland3 in Wateringen.
zo 01 jul
Cultuurzee Hoek van Holland organiseert voor senioren in Hoek van Holland een gezellige show ‘Daar bij de...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS