Archief

Nieuw muzikaal evenement: Koperdag Westland

Een concert van de Marinierskapel vormt de afsluiting van de eerste Westlandse Koperdag, die op zaterdag 17 september in Kwintsheul wordt gehouden. Deze koperdag begint 's middags met workshops in het schoolcomplex Andreashof; het concert van de Marinierskapel vindt bij Quintus plaats.

Voordat de Marinierskapel der Koninklijke Marine zijn opwachting maakt, is er eerst (om 18.45 uur) een concert van de Westlandse muziekverenigingen Pius X (Poeldijk) en St. Gregorius (Kwintsheul).



De organisatie hoopt zowel actieve deelnemers als belangstellenden/toehoorders naar Kwintsheul te halen. De eerste categorie betaalt 15 euro, de tweede 10 euro voor het evenement.

Actieve deelnemers aan de workshops zullen les krijgen van André Heuvelman en Hendrik-Jan Renes. Heuvelman is één van de twee solo-trompettisten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Renes is tubaïst bij ditzelfde orkest. Tevens zijn beiden als hoofdvakdocent verbonden aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Meer informatie op www.koperdagwestland.nl

Categorieen:
Poeldijk Westland Cultuur