Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

NL Doet

vr 09 mrt t/m za
10 mrt
NL Doet

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart steken veel maatschappelijk betrokken mensen uit de regio de handen uit de mouwen tijdens de veertiende uitvoering van NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet hiermee vrijwillige inzet in de spotlights.
Ieder jaar verzetten honderdduizenden vrijwilligers tijdens NLdoet bergen werk. Dat is niet alleen leuk om te doen, maar organisaties hebben er daarna ook nog maandenlang plezier van. Het opknappen van een buurtspeeltuin, een social media workshop geven aan ouderen, het opknappen een pand, het voorjaar klaar maken van een tuin zijn een aantal van de tientallen klussen die vorig jaar in de regio Westland, Hoek van Holland en Maassluis zijn uitgevoerd. Ook dit jaar zijn er weer verschillende klussen te klaren.
 
Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden in de regio op www.nldoet.nl en ontdek hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

wo 21 mrt
Woensdag 21 maart organiseert Vitis Welzijn de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt, deze keer in winkelcentrum De Tuinen in...
za 24 mrt
Deelnemers kunnen op zaterdag 24 maart wandelen onder het licht van de maan tussen huiskamers van gastvrije bewoners in...
za 24 mrt
Zaterdag 24 maart is het tijd voor de 3e editie van de Westland Disco reünie in het Teejater in Naaldwijk. Alle...
di 27 mrt t/m wo
28 mrt
Magic Circus, het Nederlands Stadscircus, raast door de Nederlandse steden met de nieuwe voorstelling: “Hoe...
wo 28 mrt
Cinema Koningshof organiseert op woensdag 28 maart een Ladies Only de luxe avond waarbij de film Toscaanse Bruiloft...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS