Archief
Screenshot

Screenshot

Oer-Westlander gaat viral met filmpje in tomatenkas

Luuk Vijverberg domineert op dit moment de sociale media in Westland. Op Facebook en WhatsApp wordt zijn filmpje vanuit een tomatenkas in Australiƫ massaal gedeeld. Hij neemt daarin -goedbedoeld- kassenbouwers op de hak.

De 24-jarige Luuk plaatste het filmpje zaterdag openbaar op Facebook, en daarna ging het rap. Een paar duizend likes en evenveel reacties verder staat de teller inmiddels op 25.000 views.

De geboren Naaldwijker vetrok na zijn HBO-opleiding voor een tussenjaar naar Australiƫ, waar hij tussen de tomaten werkt. "Ik vond het grappig om als Westlander tienduizenden kilometers verderop te werken in een compleet Nederlandse kas met tomaten", laat Luuk aan de WOS weten.

Wat hij van al die reacties vindt? "Ja, wat moet ik erover zeggen. Ik heb het filmpje zelf openbaar gepost, dus ik had het ergens kunnen weten. Echter had ik deze respons echt niet verwacht, het was meer bedoeld als leuke grap voor mijn vrienden op Facebook, omdat ik het soms leuk vind om mensen na te doen".

"Maar", zo vervolgt Luuk, "het was absoluut niet bedoeld om de kassenbouwers voor gek te zetten. Ik heb zelf namelijk ook zat vrienden die in deze branche werkzaam zijn".

Halverwege juli komt er voorlopig een einde aan Luuk's Australische avontuur, dan keert ie terug naar Nederland.

Categorieen:
Westland Algemeen