Archief
Frank Rijneveen

Frank Rijneveen

Openingstijden bibliotheek Westland per 1 mei ruimer

De openingstijden van bibliotheek Westland wordt in een aantal plaatsen verruimd. Vanaf 1 mei zijn de vestigingen in Honselersdijk en Kwintsheul op woensdag open tot 17.00 uur in plaats van 16.00 uur.

Daarnaast heeft een aantal vestigingen de openingstijden uitgebreid met 'onbemande' uren. Dat zijn uren zonder klantenservice. Voor Bibliotheek 's-Gravenzande geldt dat de bibliotheek op dinsdag van 10.00 tot 13.30 uur open is en dat er vanaf 13.30 uur medewerkers voor de klantenservice aanwezig zijn. Op vrijdag is dat het geval in Bibliotheek Wateringen van 10.00 tot 14.00 uur. Vanaf 14.00 uur is personeel aanwezig bij klantenservice om vragen te behandelen en handelingen te verrichten.



Tijdens de uren zonder klantenservice kunnen klanten de bibliotheek binnenlopen om materialen in te leveren en uit te zoeken, reserveringen op te halen, kranten of tijdschriften te lezen en internet te raadplegen. Voor informatievragen, betalingen en kaartverkoop kunnen klanten terecht tijdens de reguliere openingstijden.