Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Pagina's

Hoe zit dat?

Wat moet er volgens jou uitgezocht worden door de journalisten van de WOS? Met 'Hoe zit dat?' willen we te weten komen wat jij nou graag zou willen weten over 'ons gebied'. Stuur jouw vraag (over jouw woonplaats, gemeente of de hele regio) in die wij zouden moeten uitwerken.

Lees verder

Deze week in WOS Sport

Deze week in WOS Sport :

Lees verder

Zaterdag 28 oktober in WOS Sport

Programma WOS Sport zaterdag 28 oktober

Lees verder

Programma WOS Sport zondag 22 oktober 2017

Programma WOS Sport zondag 22 oktober 2017

Lees verder

Programma WOS Sport 21 oktober 2017

WOS Sport zaterdag 21 oktober 2017

Lees verder

Zondag in WOS Sport

Programma WOS Sport zondag 17 september 2017

Lees verder

Zaterdag in WOS Sport

Zaterdag 16 september in WOS Sport

Lees verder

Zondag in WOS Sport

Zondag in WOS Sport

Lees verder

WOS Sport op zaterdag

Programma WOS Sport zaterdag 9 september 2017

Lees verder

Hoe komt Ben & Sem tot stand?

Elke week hebben we bij WOS.nl op vrijdag de strip Ben & Sem van striptekenaar Richard de Rijke online staan. De strip gaat altijd over onze regio en met de twee figuurtjes proberen we ook de regio uit te dragen. Zo is Ben de Bij 'Westlands' gekleurd. Sem de Slak is gebasseerd het feit dat Maassluizers ook wel 'slakken worden genoemd' en dat Midden-Delfland, wat een zogeheten CittaSlow-gemeente is, een slak als CittaSlow-keurmerk heeft. In het stappenplan hieronder kun je zien hoe de strip wekelijks tot stand komt.

Lees verder

Ontdek Westland, nieuw programma op WOS TV

Vanaf september is op WOS TV het nieuwe programma “Ontdek Westland” te zien. In deze reeks van acht afleveringen gaat presentatrice Sylvana op een sportieve, uitdagende en creatieve manier onze Westlandse kernen ontdekken. Door middel van diverse opdrachten in winkels en tijdens activiteiten zal Sylvana ontdekken wat er allemaal te doen is. De eerste uitzending start vrijdagavond 1 september op WOS TV en wordt het hele weekend herhaald. Dan wordt de kern ’s-Gravenzande ontdekt.

Lees verder

Rake Vragen


Lees verder

Open Dag WOS MediaLees verder

Varend Corso 2017Lees verder

Frequenties

Bekijk hier op welke frequentie jij WOS TV kunt bekijken of WOS Radio kunt beluisteren. Is de WOS niet bij jouw kabelbedrijf te ontvangen? Geen nood, je kunt ook naar ons kijken en luisteren via internet!

Lees verder

Verkiezingsprogramma's Midden-Delfland


Lees verder

Verkiezingsprogramma's Maassluis


Lees verder

Verkiezingsprogramma's Westland


Lees verder

GR 2018

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 komen met de dag dichterbij. Op 21 maart 2018 mogen we weer naar de stembus. De WOS volgt al het verkiezingsnieuws via radio, televisie en natuurlijk online.

Zo lees je hier de laatste berichten rond de verkiezingen en op deze pagina houden we bij welke partijen er per gemeente meedoen met de verkiezingen en wie de lijsttrekkers zijn.

Lees verder

google5fc7ae8fc6d5153e.html


Lees verder

Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS